English

Dobrodošli na AC Srbija websajt

Na ovim stranicama možete saznati sve o Američkim kucima u Srbiji. Možete se upoznati sa našim aktivnostima, posetiti nas i postati član ili volonter, pogledati naše mesečne programe i učestvovati u našim tribinama, predavanjima, itd. Hvala što ste posetili naš sajt, nadamo se da ćete naći sve informacije koje su vam potrebne.

Kragujevac

Onlajn prezentacija FLEX programa za srednjoškolce

FLEX alimnisti će organizovati promociju FLEX programa besplatne razmene učenika srednje škole, koji finansira američki Department of State u četvrtak, 1. oktobra u 18h. Pristupni link je: meet.google.com/mtb-odfe-nbs Ili kod: mtb-odfe-nbs P.S. Slobodno pripremite pitanja! P.P.S. Roditelji - da, i vi ste dobrodošli!

Novi Pazar

Razmišljajte o osobama sa invaliditetom

U čast 30. godišnjici od donošenja Americans with Disabilities Act ili ADA, zakona o građanskim pravima koji zabranjuje diskriminaciju na osnovu invaliditeta, virtuelno ćemo ugostiti dva izvanredna moderatora - USG alumniste i specijalnu gošću: Dragana Rodić, Marija Milovanović i Marko Ristić.

Niš

AMERICAN ROAD SHOW - VIRTUAL

American Road show je program, koji obuhvata projekcije američkih filmova sa engleskim subtitlom i diskusije posle projekcije. Svaka sesija traje dva sata.Program vodi Danka Petković. Ova radionica je ONLINE!!! Ako želite da učestvujete pošaljite nam mail: nis@americancorners.rs

Vranje

Onlajn programi Američkog kutka

Dragi članovi i svi zainteresovani, pripremili smo za vas onlajn programe koje možete pratiti iz sigurnosti vašeg doma. Molimo vas da se prijavite za program koji želite da pratite, tako što ćete nam poslati imejl na vranje@americancorners.rs, a mi ćemo vam na tu imejl adresu poslati link za odgovarajući program. Lista programa je u nastavku (pogledati sliku). Vidimo se!

Novi Sad

Virtuelni SAT klub - 25. novembar

SAT Club poziva sve zainteresovane srednjoškolce (od 1. do 4. razreda) kao i studente da se pridruže, bez obzira na predznanje. Održaće se u sredu 25. novembra od 18 časova na platformi Zoom! prvo matematika, pa zatim engleski jezik.

Subotica

Programs in OCTOBER

Participate in our VIRTUAL programs: TED Talks - Wednesdays at 6 PM American Road Show - Wednesdays at 7 PM Share America Conversation Club- Thursdays at 5 PM

Beograd

Besplatne online edukacije za preduzetnike ili one koji planiraju svoj biznis

Preduzetnik mora da istraje i da koristi strategije upravljanja krizama koje mu mogu pomoći da održi, ako ne i poveća prodaju i profit, da nauči strategije prevazilaženja kriza i iskoristi ih da stvori uspeh u budućnosti ukoliko se krize ponove. Prijavi se!

Bujanovac

Svi Kuci u Srbiji funkcionišu kroz partnersku saradnju Ambasade SAD i lokalne institucije, odnosno, lokalne javne biblioteke ili kulturnog centra. Suština Američkih kutaka je da promovišu međusobno razumevanje između Srbije i SAD i da podstiču interkulturnu razmenu i prijateljstvo između dva naroda.