English

Dobrodošli na AC Srbija websajt

Na ovim stranicama možete saznati sve o Američkim kucima u Srbiji. Možete se upoznati sa našim aktivnostima, posetiti nas i postati član ili volonter, pogledati naše mesečne programe i učestvovati u našim tribinama, predavanjima, itd. Hvala što ste posetili naš sajt, nadamo se da ćete naći sve informacije koje su vam potrebne.

Novi Pazar

Javni forum: "Diskriminacija Roma u Srbiji".

Centar za razvojnu politiku i saradnju, Ministarstvo omladine i sporta, Američki Kutak Novi Pazar, Kancelarija za mlade Novi Pazar, RTV Novi Pazar, Zeleni krst / Zeleni polumjesec, pozivaju Vas na Javni forum pod nazivom "Diskriminacija Roma u Srbiji". Javni forum će se održati 19. aprila 2017. godine sa početkom od 18:30 časova u Američkom Kutku Novi Pazar.

Beograd

La Leće Liga radionice

Američki kutak će u utorak, 25. aprila u 18 časova biti domaćin svim mladim mamama i trudnicama koje žele da nauče nešto novo o dojenju i bebinim potrebama u prvim danima i nedeljama.

Kragujevac

Proslava Svetskog dana Roma

Proslava povodom Svetskog dana Roma održaće se 7. aprila u 12 časovama u Američkom kutku u Kragujevcu. Obeležavanje ovog dana predstavlja mogućnost da se pokažu ostvareni rezulati u integraciji Roma, ali i očuvanje romske kulture i tradicije.

Novi Sad

"Stand up" radionica u Američkom kutku

Radionica za početnike u ''stand up'' komediji, održaće se 27. aprila od 19.00 časova u Američkom kutku Noovi Sad.

Vranje

Časovi poznavanja rada na računaru za penzionere

Aprila će časovi poznavanja rada na računaru za penzionere biti sredom u podne. Biće i jedan dodatni čas u petak, 21. aprila u 12 h. Vidimo se!

Subotica

PRIDRUŽITE SE NAŠEM KNJIŽEVNOM KLUBU!

Književni klub Američkog kutka Subotica će se održavati svakog četvrtka sa početkom u 18 časova.

Bujanovac

Niš

Prezentacija Work and Travel programa

PREZENTACIJA programa Work and Travel USA, Au Pair USA, Internship USA i Go Campus USA. EXPERICENCE doo Ponedeljak, 24. april u 17:00 Odlična prilika za sve koji žele da posete Ameriku tokom leta kao stažisti ili učestvuju na jednom od ovih

Svi Kuci u Srbiji funkcionišu kroz partnersku saradnju Ambasade SAD i lokalne institucije, odnosno, lokalne javne biblioteke ili kulturnog centra. Suština Američkih kutaka je da promovišu međusobno razumevanje između Srbije i SAD i da podstiču interkulturnu razmenu i prijateljstvo između dva naroda.