English

Dobrodošli na AC Srbija websajt

Na ovim stranicama možete saznati sve o Američkim kucima u Srbiji. Možete se upoznati sa našim aktivnostima, posetiti nas i postati član ili volonter, pogledati naše mesečne programe i učestvovati u našim tribinama, predavanjima, itd. Hvala što ste posetili naš sajt, nadamo se da ćete naći sve informacije koje su vam potrebne.

Subotica

TEEN ROUND TABLE

The event will take place on Friday 28th September at 6 PM.

Niš

Beyond the Textbook

"Beyond the Textbook" je besplatna interaktivna radionica engleskog za učenike srednje škole intermediate nivoa znanja jezika. Radionicu će voditi Aleksandra Božović i Nikolina Jerić, studenti Engleskog jezika. Aleksandra, kao i guest speaker na radionici Jelena Ristić, je provela godinu dana u Americi, a Nikolina leto u Australiji sto je značajno doprinelo njihovom znanju jezika.

Novi Sad

Prezentacija programa Lutrija za zelenu kartu i Work and Travel

U petak, 21. septembra u 17h predstavnici konzulata Američke ambasade u Beogradu održaće prezentacije o Work and Travel programu i programu Lutrije za zelenu kartu.

Bujanovac

Beograd

Zatvoreno zbog renoviranja

Od ponedeljka, 27. avgusta Američki kutak biće zatvoren zbog renoviranja. Pozajmljenu građu možete vratiti kada ponovo počnemo sa radom. Više informacija sledi.

Kragujevac

Avgust je mesec Porodične zabave

Škola uskoro počinje i jesen polako kuca na vrata. Avgust je mesec Porodične zabave. U Kutku se možete zabaviti sa svojom porodicom na najrazličitije načine.

Vranje

Sastanci Fitnes kluba u septembru

Obucite opremu za vežbanje i pridružite nam se na časovima aerobika u Američkom kutku 11, 13, 25. i 27. septembra u 18 h. Časove vodi Nikola Nešić, profesor fizičkog vaspitanja i fitnes instruktor.

Novi Pazar

Testiranje za FLEX program razmene

Testiranje učenika I i II godine srednjih škola za FLEX program razmene obaviće se u utorak, 11.9. 2018. u prostorijama Gimnazije "Novi Pazar.

Svi Kuci u Srbiji funkcionišu kroz partnersku saradnju Ambasade SAD i lokalne institucije, odnosno, lokalne javne biblioteke ili kulturnog centra. Suština Američkih kutaka je da promovišu međusobno razumevanje između Srbije i SAD i da podstiču interkulturnu razmenu i prijateljstvo između dva naroda.