English

Dobrodošli na AC Srbija websajt

Na ovim stranicama možete saznati sve o Američkim kucima u Srbiji. Možete se upoznati sa našim aktivnostima, posetiti nas i postati član ili volonter, pogledati naše mesečne programe i učestvovati u našim tribinama, predavanjima, itd. Hvala što ste posetili naš sajt, nadamo se da ćete naći sve informacije koje su vam potrebne.

Kragujevac

Prijava za početni kurs poslovnog engleskog jezika

Iskoristite priliku da efektivno i efikasno poboljšate svoje poslovne i društvene veštine engleskog jezika, sa fokusom na razvoju profesionalnog i ispravnog korišćenja poslovnog engleskog jezika. Prijava za prvi kurs je otvorena do 5. februara 2018. godine. https://goo.gl/forms/RAws2t3E9k2nG6tF2 Na kursu mogu učestvovati samo članovi Americkog Kutka (članstvo i kurs su besplatni).

Niš

Radionice profesionalne orijentacije i karijernog savetovanja

Besplatne radionice profesionalne orijentacije i karijernog savetovanja za nezaposlene devojke i žene. Radionice vodi dipl. psiholog Milica Milkić.

Novi Pazar

Prezentacija o

Predstavnici iz " AYUSA Serbia" održaće prezentaciju o "Radi i Putuj"" programu u sredu, 24. januara od18:30.

Subotica

Vranje

Novodišnja radionica

U petak, 29. decembra od 15.30h, biće organizovana Novogodišnja radionica za decu. Sva zainteresovana deca su dobrodošla bez obzira na uzrast.

Bujanovac

Spring 2018 E-Teacher Scholarship Program

The Embassy of the United States in Serbia invites highly motivated teachers, teacher trainers, or ministry officials to apply for the 8-week English Language on-line courses. The deadline for submitting your application is January 20, 2018.

Novi Sad

Virtuelna konferencija "Medijska pismenost i problem lažnih vesti"

Američki kutak Novi Sad i Novosadska novinarska škola vas pozivaju da učestvujete na virtuelnoj konferenciji "Medijska pismenost i problem lažnih vesti" u organizaciji NEWSEUM-a, koja će se održati u u četvrtak, 25. januara u 14.00 časova u Američkom kutku Novi Sad (Petra Drapšina 3)

Beograd

La Leće Liga radionice

"Raskorak između modernih saznanja o dojenju i medicinske prakse" tema je prve ovogodišnje La Leće Liga radionice koja će se održati u Američkom kutku u ponedeljak 29. januara u 18 časova.

Svi Kuci u Srbiji funkcionišu kroz partnersku saradnju Ambasade SAD i lokalne institucije, odnosno, lokalne javne biblioteke ili kulturnog centra. Suština Američkih kutaka je da promovišu međusobno razumevanje između Srbije i SAD i da podstiču interkulturnu razmenu i prijateljstvo između dva naroda.