English

Dobrodošli na AC Srbija websajt

Na ovim stranicama možete saznati sve o Američkim kucima u Srbiji. Možete se upoznati sa našim aktivnostima, posetiti nas i postati član ili volonter, pogledati naše mesečne programe i učestvovati u našim tribinama, predavanjima, itd. Hvala što ste posetili naš sajt, nadamo se da ćete naći sve informacije koje su vam potrebne.

Kragujevac

American Road Show

VREME ZA FILM u Američkom kutku American Road Show: Pozivamo sve zainteresovane na filmsku projekciju svakog utorka u 17.30 časova i diskusiju posle filma. Program vodi Branka Dečković.

Novi Sad

Work and Travel Caffe

Pozivamo sve zainteresovane za programe razmene i stručne prakse u Americi da nam se pridruže u Američkom kutku u petak, 22. novembra sa početkom u 18 časova. Američki kutak, u saradnji sa Experience Travel organizacijom, organizuje Work and Travel Caffe, sa ciljem da na pravom mestu informišete kako o formalnim i neformalnim stavkama vezano za programe studentskih razmena i praksi.

Beograd

Global Undergraduate Exchange Program 2020/21

Konkurs za Global UGRAD Program razmene otvoren je do 31. decembra 2019.

Niš

SHARE AMERICA

Američki kutak Niš poziva studente, mlade profesionalce, one,koji žele da usavrše engleski jezik i sve znatiželjne na radionice na kojima ćemo pričati o aktuelnim globalnim događajima. Radionice se održaaju svake srede popodne od 17.00. Iskoristite svoje znanje engleskog jezika i delite svoje ideje sa učesnicima. Moderator Danka Stanković Petković

Bujanovac

Novi Pazar

Praznik "Dan Sandžaka"

Američki Kutak Novi Pazar neće raditi u sredu, 20. novembra zbog lokalnog praznika "Dan Sandžaka".

Subotica

Programs in November

Each program takes place weekly and always at the same time. TED Talks - Wednesdays at 4 PM American Road Show (movie+conversation)- Wednesdays at 5 PM Share America Conversation Club- Thursdays at 5 PM

Vranje

Programi Američkog kutka u novembru

Konverzacijski programi u Američkom kutku četiri dana u nedelji. Više informacija klikom na vest. Vidimo se! Svi programi su besplatni.

Svi Kuci u Srbiji funkcionišu kroz partnersku saradnju Ambasade SAD i lokalne institucije, odnosno, lokalne javne biblioteke ili kulturnog centra. Suština Američkih kutaka je da promovišu međusobno razumevanje između Srbije i SAD i da podstiču interkulturnu razmenu i prijateljstvo između dva naroda.