English

Dobrodošli na AC Srbija websajt

Na ovim stranicama možete saznati sve o Američkim kucima u Srbiji. Možete se upoznati sa našim aktivnostima, posetiti nas i postati član ili volonter, pogledati naše mesečne programe i učestvovati u našim tribinama, predavanjima, itd. Hvala što ste posetili naš sajt, nadamo se da ćete naći sve informacije koje su vam potrebne.

Vranje

Novi ciklus BELL+ početnih kurseva engleskog jezika

Danas počinje prijavljivanje za novi ciklus BELL+ početnih kurseva engleskog jezika. Molimo zainteresovane da se prijave klikom na link: https://www.surveymonkey.com/r/bellplus2018 Prijavljivanje traje do 15. oktobra.

Bujanovac

Kragujevac

Kalifornija - Istorija hrane

Kalifornija: najnaseljenija država u Americi, rodno mesto Applea, Disneya, Interneta, Silikonske doline i Hollywooda. Velik deo svoje uspešnosti Kalifornija duguje raznovrsnom stanovništvu države. Koji je bolji način da istražite bogatu istoriju Zlatne države, ako ne kroz dinamičnu kulinarsku scenu? U petak u 18 časova, dođite na kulinarsko putovanje sa Danbi Li.

Novi Sad

Interaktivno predavanje PolitikUS

Crkva i država su u SAD razdvojene vekovima. SAD su nastale kao svetovna, demokratska država, u kojoj je sloboda veroispovesti potpuno slobodna, ali gde crkvene zajednice ne mogu uticati na političke odluke Kapitola. Ali, da li je baš tako?

Subotica

BELL + kursevi engleskog jezika

Rok za prijavljivanje je 15. oktobar dok će kurs početi 22. oktobra i održavaće se ponedeljkom i sredom u terminima koji se nalaze u prijavnom formularu! Elektronsku prijavu možete popuniti na https://www.surveymonkey.com/r/bellplus2018

Niš

SHARE AMERICA-časovi konverzacije

SHARE AMERIKA, časovi konverzacije, će vam pomoći da unapredite konverzaciju na engleskom jeziku i proširite Vaše znanje vezano za najrazličitije teme. Studenti su dobrodošli da aktivno učestvuju u razgovoru na različite teme. Moderator radionice je Danka Stanković Petković Vidimo se svakog četvrtka od 17-18h

Novi Pazar

BELL Plus Program-Novi ciklus

Ako smatrate da bi vam poznavanje engleskog jezika pomoglo da nađete posao ili da napredujete u karijeri, onda se prijavite za besplatan kurs engleskog jezika BELL+. Molomo Vas, da se elektonskim putem prijavite putem linka: https://www.surveymonkey.com/r/bellplus2018

Beograd

BELL + kurs početnog engleskog

Beginner English Language Learning Plus (BELL +) je besplatni jednosemestralni program početnih kurseva engleskog jezika namenjen polaznicima starijim od 18 godina u cilju unapređenja kvalifikacija neophodnih na savremenom tržištu rada.

Svi Kuci u Srbiji funkcionišu kroz partnersku saradnju Ambasade SAD i lokalne institucije, odnosno, lokalne javne biblioteke ili kulturnog centra. Suština Američkih kutaka je da promovišu međusobno razumevanje između Srbije i SAD i da podstiču interkulturnu razmenu i prijateljstvo između dva naroda.