English

Dobrodošli na AC Srbija websajt

Na ovim stranicama možete saznati sve o Američkim kucima u Srbiji. Možete se upoznati sa našim aktivnostima, posetiti nas i postati član ili volonter, pogledati naše mesečne programe i učestvovati u našim tribinama, predavanjima, itd. Hvala što ste posetili naš sajt, nadamo se da ćete naći sve informacije koje su vam potrebne.

Subotica

Niš

ONLINE RADIONICE

Poštovani, Ovo su online radionice,koje smo vam pripremili Women Lead – every Monday at 4.30 pm American Road Show – every Thursday at 5 pm Share America Conversation Club is held every Wednesday at 5 pm TedTalks (and so do you): Change Makers is held every Wednesday at 6 pm Molimo vas da se prijavite tako što ćete poslati email na nis@americancorners.rs

Novi Sad

Women Lead u aprilu na plaformi Google Hangouts

U utorak, 7. aprila u 18 časova održaće se specijalno izdanje našeg poznatog programa Women Lead! I ovaj put (zbog svima poznate situacije) iz prostorija Američkog kutka ćemo se preseliti na mrežu - srešćemo se u virtuelnom okruženju platforme Google Hangouts.

Vranje

Onlajn programi Američkog kutka

Dragi članovi i svi zainteresovani, pripremili smo za vas onlajn programe koje možete pratiti iz sigurnosti vašeg doma. Molimo vas da se prijavite za program koji želite da pratite, tako što ćete nam poslati imejl na vranje@americancorners.rs, a mi ćemo vam na tu imejl adresu poslati link za odgovarajući program. Lista programa je u nastavku (pogledati sliku). Vidimo se!

Novi Pazar

American Road Show: "The Pursuit of Happyness".

Danira Rujević, MA, prikazaće film "The Pursuit of Happyness" u utorak, 11. februara sa početkom od 19:00h.

Beograd

Virtual program: TedTalks (and so do you!)

TedTalks (and so do you!), virtuelni program, ponedeljkom u 17.30 časova.

Kragujevac

Važno obaveštenje

Поштовани корисници, С обзиром на непредвидив ток епидемије и имајући у виду препоруку државних органа донели смо одлуку да откажемо све заказане и планиране програме.

Bujanovac

Svi Kuci u Srbiji funkcionišu kroz partnersku saradnju Ambasade SAD i lokalne institucije, odnosno, lokalne javne biblioteke ili kulturnog centra. Suština Američkih kutaka je da promovišu međusobno razumevanje između Srbije i SAD i da podstiču interkulturnu razmenu i prijateljstvo između dva naroda.