English

Dobrodošli na AC Srbija websajt

Na ovim stranicama možete saznati sve o Američkim kucima u Srbiji. Možete se upoznati sa našim aktivnostima, posetiti nas i postati član ili volonter, pogledati naše mesečne programe i učestvovati u našim tribinama, predavanjima, itd. Hvala što ste posetili naš sajt, nadamo se da ćete naći sve informacije koje su vam potrebne.

Niš

Maths4you

Za sve osnovce i srednjoškolce, nova radionica u Američkom kutku. Ako imate problema sa matematikom ili želite da saznate nešto više iz gradiva koje učite u školi prijavite se i dođite na besplatne časove iz matematike.Čekamo vas!!!

Beograd

Saveti i trikovi za polaganje TOEFL testa

Ako se spremate za polaganje TOEFL-a, prijavite se na besplatan BELL+ program Saveti i trikovi za polaganje TOEFL testa!

Bujanovac

Kurs engleskog jezika 2017/18

Američki kutak Bujanovac će i ove godine nastaviti kurseve engleskog jezika, jer veliki broj učenika pokazuje interesovanje za ovaj program. Kurs će početi 19. septembra 2017. godine i trajaće do juna 2018. godine. Ovaj kurs će pokriti sve nivoe, uključujuči i početni, a otvoren je za učesnike svih nacionalnosti.

Subotica

Slamarska sekcija

Zbog ograničenog broja mesta molimo Vas da se prijavite na mail subotica@americancorners.rs ili na FB stranici Američki kutak Subotica.

Novi Sad

Saveti i trikovi za polaganje TOEFL testa

Ako se spremate za polaganje TOEFL - a prijavite se na besplatan Bell + program Saveti i trikovi za polaganje TOEFL testa u Američkom kutku!

Vranje

Predavanje za nastavnike

Pozivamo nastavnike i buduće nastavnike na predavanje Kolina Vandergrafa,saradnika u nastavi engleskog jezika u Budimpešti, Mađarska. Kolin Vandergraf je profesor lingvistike sa kalifornijskog Univerziteta u Dejvisu. Predavanje će biti održano u ponedeljak, 20. novembra, sa početkom u 12 h. Izvolite!

Kragujevac

Job For Future

Osposobljavanje mladih da se tokom razgovora za posao pokažu u najboljem izdanju, da na staložen, upečatljiv i uverljiv način ostave utisak najpouzdanijeg kandidata, kroz edukativne radionice, vežbe. Radionice su besplatne i namenjene su mladima od 15 do 30 godina. Broj mesta je ograničen. Rok za prijavu je 15.novembar PRIJAVE putem linka: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfOQ_R8EF02T3Tpm1ZKbTMAQPYq8IahPP6EborH9-LudARLog/viewform

Novi Pazar

Časovi konverzacije sa Metju Mejcer, ETA

Metju Meijncer, ETA, držaće časove konverzacije utorkom i petkom od 19:00 do 20:00h.

Svi Kuci u Srbiji funkcionišu kroz partnersku saradnju Ambasade SAD i lokalne institucije, odnosno, lokalne javne biblioteke ili kulturnog centra. Suština Američkih kutaka je da promovišu međusobno razumevanje između Srbije i SAD i da podstiču interkulturnu razmenu i prijateljstvo između dva naroda.